ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάκαλης: “Κάθε Αρειανός πρέπει να είναι ήσυχος για τη Φούτμπολ Λιγκ – Έχουμε πρόεδρο που πληρώνει και μάλιστα πολύ καλά!”

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Κάκαλης, εξέφρασε στο περιθώριο της σημερινής παρουσίας του θα παίξει κανονικά στην Φούτμπολ Λίγκ τη νέα χρονιά.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος:
«Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ, διοργανώνεται μια εξαιρετική έκθεση αθλητικών ειδών και ο χορηγός μας είναι παρών. Εμείς σαν Άρης ήρθαμε να ενισχύσουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και αυτός στην έκθεση, πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτεί, θα συναντήσει πράγματα που δεν τα περιμένει. Μέλη της ομάδας μας και του προσωπικού μας, θα συμμετάσχουν στον μαραθώνιο της Κυριακή

Θέλω να πω σε κάθε Αρειανό να είναι ήσυχος, καθώς η συμμετοχή μας στην Φούτμπολ Λίγκ είναι δεδομένη. Έχουμε έναν προπονητή που δεν χρειάζεται χρόνο, απλά ξεκινάει άμεσα, έχουμε ένα πρόεδρο που λέει πληρώνω και πληρώνει. Αυτό είναι σημαντικό να το ξέρει ο κόσμος του Άρη».

To Top