ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κυζερίδης για το… θαύμα που “γέννησε” η αγάπη του κόσμου!

Ο Νίκος Κυζερίδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο του Άρη για την συγκλονιστική στήριξή του στο πρόβλημα υγείας που περνάει, ενώ έστειλε και το δικό του προσωπικό μήνυμα ζωής στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την προηγούμενη παρουσία του στην Ελλάδα και την αγάπη του κόσμου: «Όλο αυτό για μένα ήταν ένα θαύμα το γεγονός ότι ήρθα και είδα την αγάπη του κόσμου. Ήταν κάτι που με βοήθησε και με στήριξε πολύ. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Είναι στην καθημερινότητά μου, στη σκέψη μου όλο αυτό που μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω. Ήταν πολύ δύσκολα όλα αυτά που πέρασα όμως η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα που είχα ήταν κάτι το εξωπραγματικό».

Για το πότε θα έρθει ξανά στην Ελλάδα: «Το περιμένω πώς και πώς. Μιλάω και με τον Γιάννη Βένο και με άλλους. Είναι κάποια παιχνίδια που θα γίνουν και εκτός Θεσσαλονίκης, όπως και στη Ρόδο π.χ. που θέλουν να με τιμήσουν. Θέλω πολύ να παίξω ποδόσφαιρο, παράλληλα, γυμνάζομαι κιόλας και είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν αυτές οι γνωριμίες, έχω επικοινωνία. Με ευχαριστεί πολύ όλο αυτό».

Επίσης, είπε: «Στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε. Έχουμε και δυσκολίες. Ειδικά τώρα που είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να έχουμε θέληση και αγάπη για τη ζωή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη. Αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Δεν μπορούμε να μας αγαπούν όλοι. Δεν γίνεται. Από αυτούς που μας αγαπούν όμως παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις για την επόμενη μέρα. Εγώ δεν κάνω όνειρα για μετά από 10-20 χρόνια. Κάνω όνειρα κοντινά και ζω το κάθε λεπτό της ζωής μου. Είναι κάτι όμορφο και ιερό για μένα. Μετά από την τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα ξέρω ότι ο κόσμος περνάει πολύ δύσκολα και από όσα ακούω και διαβάζω. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχουν όλοι την υγεία τους. Να βγάζουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Θα φύγουμε όλοι κάποτε από αυτή τη ζωή και πρέπει να φροντίσουμε να περνάμε όμορφα χωρίς κακίες και μαλώματα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, θα υπάρχει και εκνευρισμός και μάλωμα. Αν μπορούμε, όμως, ας συγκρατήσει ο καθένας τον διπλανό του. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Το ξέρω ότι όλα γίνονται για τα χρήματα. Αλλά είναι τόσο όμορφη η ζωή που μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς άγχος και στρες. Δεν είναι μόνο η επιτυχία της δουλειάς. Μπορούμε να ζήσουμε με λίγα, καλά και αγαπημένα»

To Top