Κάλβο: «Ξέρω πώς είναι να παίζεις σε μεγάλη ομάδα!» (video)

Ο Τόνι Κάλβο παρουσιάστηκε επίσημα από την Ανόρθωση και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της κυπριακής ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως γνωρίζει πώς είναι να παίζει κανείς σε μια μεγάλη ομάδα!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε στις δηλώσεις του: “Ήρθα στην Κύπρο δύο φορές, μία με τον Άρη και μία με την Λέφσκι και είναι μία χώρα που μου αρέσει. Έψαξα τα πάντα για την Ανόρθωση και αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλό για το μέλλον μου. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα με βήμα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ”.

Και πρόσθεσε: “Πρέπει να κερδίζουμε και ξέρω πως είναι να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Να κάνουν την δουλειά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο”.

Δείτε τις δηλώσεις του Τόνι Κάλβο ως παίκτη της Ανόρθωσης:

To Top