Μετά από δυο ώρες ούτε λέξη για τις μεταγραφές, πρόταση για πρωτάθλημα 20 ομάδων!

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών» στα γραφεία της λίγκας, να κάθεται μόλις μια ώρα και να αποχωρεί λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα το Δ.Σ. της Σούπερ λίγκας, το οποίο ξεκίνησε στις 14:00. Μετά από δυο ώρες δεν ειπώθηκε ούτε λέξη για το θέμα των μεταγραφών!

Πριν από τη συνεδρίαση τονίστηκε ότι κύριο θέμα συζήτησης είναι οι αδειοδοτήσεις των ομάδων, πολλές εκ των οποίων που πρόκειται να μετάσχουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση. Μετά από δυο ώρες (4μ.μ.) δεν υπήρχε καμία πρόταση για το θέμα των μεταγραφών! Ήδη γίνονται συζητήσεις για να κατατεθεί μια κοινή πρόταση των έξι ομάδων που δεν πήραν την άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέθηκε στο τραπέζι η πρόταση Δόξας, Εργοτέλη και Παναιτωλικού για πρωτάθλημα 20 ομάδων!

Παράλληλα, στον χώρο υπάρχουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον… φόβο των Ιουδαίων μετά το «ντου» που έγινε την περασμένη εβδομάδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ που προηγήθηκε έχει ως εξής:

Το βασικό θέμα της… ατζέντας είναι η αλλαγή των ποινών για τις έξι ΠΑΕ (Άρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Γιάννινα) που δεν αδειοδοτήθηκαν και η άρση της ποινής της απαγόρευσης των μεταγραφών.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές ζυμώσεις προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα για μεταγραφές, αλλά μέχρι ενός ορίου.

Για να αλλάξει η απόφαση απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ σε γενική συνέλευση απαιτείται το 50% συν 1 ψήφο.  Με απλά λόγια θα πρέπει να βρεθούν εννιά ΠΑΕ από τις 16 ώστε να ψηφίσουν υπέρ…

Οι κίτρινοι περιμένουν τις εξελίξεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο και στα κιτρινόμαυρα κοινά.

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσωπούν οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως

 

 

 

To Top