Κάλεσμα από τις γυναίκες στο μπάσκετ – Τσαμπούρη: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας» (photo)

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Αρη δίνει αύριο Σάββατο (01/10, 17:00) τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τη νέα χρονιά, φιλοξενώντας την Ελευθερία Μοσχάτου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Η Παναγιώτα Τσαμπούρη έδωσε το στίγμα της προσπάθειας του ΑΡΗ και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Αναλυτικά δήλωσε:

«Καλή χρονιά, αγωνιστική και μπασκετική σε όλους!

Για μας επιτέλους έφτασε η στιγμή ενός επίσημου αγώνα (του πρώτου για φέτος). Μπαίνουμε κατευθείαν στα βαθιά, καθώς καλούμαστε να παίξουμε στη 2η φάση του Κυπέλου Ελλάδας εναντίον της Ελευθερίας Μοσχάτου, μιας πολύ καλής ομάδας της Α1 Γυναικών, καθώς ως γνωστόν τόσο η Πυλαία όσο και η Κοζάνη δεν κατέβηκαν στους μεταξύ μας αγώνες της 1ης φάσης.

Είναι μια πρόβα τζενεράλε για μας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Από την άλλη όμως αυτό είναι το επίπεδο (το υψηλότερο) που θέλουμε να ανταγωνιστούμε, σ’ αυτό το επίπεδο προσπαθούμε καθημερινά να λειτουργούμε, καθώς στόχος του ΑΡΗ είναι να βρεθεί στο τέλος της χρονιάς στη μεγάλη κατηγορία κερδίζοντας την άνοδο, εκεί που πιστεύω προσωπικά ότι ανήκει και σαν όνομα και σαν επίπεδο μπάσκετ.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας και τον κόσμο του ΑΡΗ να βρεθεί στο πλευρό μας το Σάββατο στις 17.00 στο Παλέ, σε μια ατμόσφαιρα που θα κοσμούν με την παρουσία τους οι αθλήτριες της Aris Girls Basketball Academy με τους γονείς τους».

Παράλληλα κάλεσμα κάνουν οι γυναίκες μπάσκετ του Άρη

Δείτε σχετικά:

To Top