Κάλεσμα Λέσχης στους «κίτρινους» επιχειρηματίες!

Πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες, που επιθυμούν να προβάλουν την επιχείρησή τους, απεύθυνε η Λέσχη Φίλων Άρη, ξεκινώντας τη δημιουργία του καταλόγου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για το 2012.

Μέσω του καταλόγου αυτού, οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις θα μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις 10% έως 50% στα μέλη της Λέσχης, παίρνοντας ως αντάλλαγμα την ευρεία και πολύπλευρη προβολή τους, στις οικογένειες των 9.300 μελών αλλά και σε όλους τους απανταχού Αρειανούς.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς των επαγγελματιών μπορεί να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, επικοινωνώντας με το τμήμα μάρκετινγκ της Λέσχης Φίλων Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης, στην οποία αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες:

«Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ προσκαλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στον κατάλογο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του 2012 και να διαφημίσει την επιχείρησή του προσφέροντας παράλληλα έκπτωση στα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, να επικοινωνήσει με τα Γραφεία του Φορέα (τηλ 2310323160 – email: [email protected]) μέχρι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον εν λόγω κατάλογο εξασφαλίζουν προβολή στις 9.300 οικογένειες που απαρτίζουν τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και σε όλους τους Αρειανούς μέσω της διανομής των 20.000 καταλόγων, και επιπλέον μέσω της ιστοσελίδας της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (www.arismembers.gr), δελτίων τύπου, κλπ.

Ο κατάλογος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα περιλαμβάνει διάφορες εταιρείες οι οποίες θα προσφέρουν μοναδικές εκπτώσεις (από 10% έως και 50%!) στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ με την επίδειξη της κάρτας μέλους τους. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 και η διανομή του θα γίνεται από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στο Κλ. Βικελίδης και στο Παλέ ντε σπορ».

To Top