Κάλεσμα στον κόσμο και όρκος νίκης!

Άνοιξε η όρεξη των παικτών του Άρη, μετά την εκτός έδρας επικράτηση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Νίκη, και πλέον οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ προετοιμάζονται για την πρώτη τους εντός έδρας επιτυχία.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η διάθεση στις προπονήσεις… περισσεύει, με τον Ατρέι Κράβαρικ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Τόσο ο τεχνικός του Άρη όσο και οι παίκτες του θέλουν συνέχεια στις νίκες και αυτό που επιθυμούν περισσότερο απ΄ όλα είναι να ζεστάνουν και τον κόσμο ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον κόσμο του Άρη να φύγει με χαμόγελα από τη Μίκρα: «Αντλούμε δύναμη, όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε το Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά την στήριξή τους, έτσι ώστε όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη», επισημαίνουν στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Άρη.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών του βόλεϊ και στη συνέχεια να μεταβούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του ποδοσφαιρικού Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: arisac.gr

To Top