Κάλεσμα της διοίκησης του Ρεθύμνου στον κόσμο ενόψει Άρη!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, καθώς και οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΚΑΕ Ρεθύμνου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη.

Η ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ εν όψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BASKETLEAGUE ΟΠΑΠ και πρώτης εντός έδρας της ομάδας μας, ανακοινώνει  προς τους φίλους μας και όλους τους φιλάθλους μας τα παρακάτω σημεία που θα τους βοηθήσουν στην προσέλευση τους στο κλειστό γυμναστήριο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ:.

1. Όλα τα εισιτήρια των αγώνων (διαρκείας και κοινά) απο φέτος είναι ηλεκτρονικά και θα ελέγχονται με το σύστημα barcode στις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ. Κάθε φίλαθλος οφείλει να επιδεικνύει το εισιτήριο του στο προσωπικό ασφαλείας, που θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο του. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων σε διαφορετική θύρα.

2. Η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια.

3.Απαγορεύεται οι φίλαθλοι να φέρουν στο γήπεδο, μεταλλικά αντικείμενα, αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια πλαστικά και μη, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες τα οποία θα κατάσχονται στην είσοδο.

Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ζητά την κατανόηση των φίλων μας για την τυχόν ταλαιπωρία στην πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων, που όμως θα διευκολύνει πολύ στο μέλλον όλους τους φιλάθλους και θα εξασφαλίσει την ασφαλή και άνετη πρόσβαση στο γήπεδο και την ομάδα.

Καλούμε όλους τους φίλους και τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου για να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα με σπουδαίους αθλητές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το Ρέθυμνο αγαπά το μπάσκετ και τον αθλητισμό και ξέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο”.

 

 

To Top