Νέες επαφές για την ΠΑΕ, σκέψεις και για γενική συνέλευση

Οι απαντήσεις που έδωσαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στην Κοινωνία Μελών δρομολογούν εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης. Το “όχι” από τους Σταύρο Λαμπριάκου και Πάνο Στεφανίδη σε διοίκηση πρωτοδικείου δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ήδη, όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ ξεκίνησαν οι επαφές με ανθρώπους από την ευρύτερη «δεξαμενή» της κιτρινόμαυρης οικογένειας, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να συμβάλουν ενεργά.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας βρίσκεται σε μια νέα πραγματικότηα. Θα ζυγίσει τα δεδομένα και καθορίσει το πότε θα ζητήσει από το Πρωτοδικείο το διορισμό νέας διοίκησης, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (μια και λόγω της τριήμερης αποχής των δικαστών δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα).

Η απόφασή της θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα πάρει από κάποιους ανθρώπους στους οποίους έχει προταθεί να συμμετάσχουν στη διοίκηση (Ψηφίδης, Τικπασάνογλου) ενώ υπάρχουν σενάρια και για τον Ντίνο Κούη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους παραπάνω, ο Γιάννης Ψηφίδης είναι αποφασισμένος να πάρει και το βάρος της υπογραφής.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί και το εξής: υπάρχουν σκέψεις να οδηγηθούν οι εξελίξεις σε γενική συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση. Ας μην ξεχνάμε ότι τα μέλη της διοικούσας ορίστηκαν από την τελευταία γενική συνέλευση. Επίσης, δεδομένο είναι ότι ο χρόνος πιέζει μια και στις 9 Νοεμβρίου είναι το δικαστήριο για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

To Top