Κάλεσμα του πόλο του Άρη για το παιχνίδι με τον Νηρέα

Κάλεσμα πραγματοποιούν οι άνθρωποι του πόλο του Άρη για το παιχνίδι της ομάδας με τον Νηρέα στην προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ομάδα των κιτρινόμαυρων υποδέχεται την Κυριακή στις 14:30 στο Ποσειδώνιο τον Νηρέα για την 8η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας και θέλει την νίκη απέναντι στους Πατρινούς.

Ο Άρης ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τον ομάδα της Νίκης, έχοντας 2 ήττες από τις ομάδες που είναι από πάνω της στον βαθμολογικό πίνακα και αυτές εκτός έδρας, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει επικρατήσει σχετικά εύκολα.

Μεγάλο ρόλο στις ήττες είχε η αποχώρηση του φουνταριστού Μερκουριάδη στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο το συγκρότημα του Μανώλη Γούναρη διαθέτει εξαιρετικούς περιφερειακούς και θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται, ενώ διαθέτει με διαφορά την καλύτερη έως τώρα άμυνα του ομίλου (36 τέρματα παθητικό).

Ο Άρης έχει βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και υπολείπεται μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Τα μοναδικά παιχνίδια που έχει να δώσει εκτός Θεσσαλονίκης είναι με την Χαλκίδα και με την Ηλιούπολη την τελευταία αγωνιστική, και δεν γίνεται να μην είναι στην πρώτη τετράδα.

To Top