ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάμινγκς: “Αρχίζουμε να βρίσκουμε την χημεία μας”

Ο Γουίλ Κάμινγκς στάθηκε κυρίως στο ότι ο Άρης αρχίζει να βρίσκει την χημεία του σαν ομάδα, παρά τους τραυματισμούς και δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση ή χαρακτήρας στην φετινή ομάδα.

Για την τρίτη σερί νίκη του Άρη είπε ότι “κάναμε σε μεγάλο βαθμό όλα όσα είχαμε πει στο σκάουτινγκ. Τους γνωρίζαμε γιατί τους είχαμε αντιμετωπίσει στο Κύπελλο, άλλαξαν βέβαια δύο παίκτες, επικεντρωθήκαμε και σε αυτούς. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και στην άμυνα και στην επίθεση και δεν είχαμε πρόβλημα να κερδίσουμε”.

Ρωτήθηκε αν οι σερί νίκες βοηθούν στο να χτίσει η ομάδα του αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα και απάντησε: “Νομίζω ότι πάντοτε είχαμε και αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα, απλώς προσπαθούσαμε να βρούμε την χημεία μας σαν ομάδα, με όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Λείπουν 4-5 παίκτες, προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ αυτοί που είμαστε τώρα, να έχουμε συγκέντρωση σε κάθε κατοχή και να μην έχουμε κενά διαστήματα. Λειτουργούμε καλύτερα στην επίθεση, σκοράρουν περισσότεροι…”.

Για το ότι όντως περισσότεροι παίκτες εμπλέκονται στο παιχνίδι του Άρη τελευταία είπε ότι “όλοι πρέπει να βγουν μπροστά, τώρα που λείπουν παιδιά λόγω τραυματισμούς και αυτό είναι πολύ καλό”.

Για το ντεμπούτο του Καλαϊτζάκη και την παρουσία των Φλιώνη, Χρηστίδη σχολίασε: “Είναι πολύ καλό που παίζουν. Δεν πρέπει να φοβούνται, πρέπει να βγουν με αυτοπεποίθηση. Δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις”.

Για τον αγώνα με τους Μπέαρς είπε ότι “θα είναι διαφορετικό, γιατί είναι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε την  δουλειά”.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στον μεθεπόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα οι Καββαδάς και Γιάνκοβιτς σχολίασε: “Είναι καλό που τους έχουμε στο ρόστερ, τους περιμένουμε να είναι απόλυτα υγιείς και να έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο”.

To Top