ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πάτησαν” και το Μαρκόπουλο οι γυναίκες του Άρη

Την έκτη τους φετινή νίκη πήραν οι γυναίκες του Άρη, που επικράτησαν με 3-1 σετ του Μαρκόπουλου,  στο ντεμπούτο της Κάταλιν Κις με τα “κιτρινόμαυρα”.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας:

Ο Άρης, στο ντεμπούτο της Κάταλιν Κις, επικράτησε με 3-1 το ΑΟ Μαρκοπούλου και πλέον βρίσκεται μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στα δύο πρώτα σετ του αγώνα το «σενάριο» ήταν το ίδιο με τον Άρη να παίρνει μια διαφορά από την αρχή και να την κρατά με σχετική άνεση ως το τέλος.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο τρίτο σετ με τον Άρη να προηγείται με 9-4, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά το Μαρκόπουλο άλλαξε ταχύτητα για να ακολουθήσει φοβερή μάχη. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 11-8 και ισοφάρισαν 17-17 για να φτάσουν σε σετ μπολ στο 23-24. Ο Άρης έφτασε με τη σειρά του σε ματς μπολ (25-24 και 26-25) έχοντας μάλιστα και κόντρα μπάλα για να το τελειώσει αλλά το σετ πήγε στο Μαρκόπουλο με 27-29.

Το ματς φάνηκε να ξεκινά από την αρχή και μέχρι το 13-12 του δ’ σετ ήταν ντέρμπι, ωστόσο εκεί ο Άρης ξέφυγε 18-12 και έφτασε στο τρίποντο χωρίς άλλες συγκινήσεις.

Τα σετ: 25-19, 25-16, 27-29, 25-16

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Κις, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Πήττα, Γουγούση.

Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Κλάιν, Μερκάντο, Σόουζα, Δικαιούλια, Διάλλα Φακοπουλίδου, Ιακωβίδου-λ / Πατεράκη, Νικολογιάννη, Λιάγκη, Καρακάση”.

To Top