ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάμπορα: “Ελπίζω κάποια στιγμή ο Άρης να πάρει πρωτάθλημα”

O Χαβιέ Κάμπορα μίλησε στην κάμερα της NOVA, πριν από την σέντρα κόντρα στην ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις αναμνήσεις που έχει από τον Άρη: “Τα θυμάμαι όλα σαν να τα βιώνω τώρα. Μία καταπληκτική ατμόσφαιρα σε εκείνο το ντέρμπι. Θυμάμαι εκείνα τα δύο γκολ πολύ καθαρά. Ο Άρης τότε ήταν πολύ δεμένη ομάδα, υπήρχε πολύ καλή σχέση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.  ”

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Είμαι ενήμερος για την κατάσταση του Άρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρακολουθώ τα παιχνίδια του Άρη στην τηλεόραση. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλη η οικογένεια μου αγαπάει τον Άρη. Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να έχουν υπομονή και θα έρθουν επιτυχίες.”

Για τον κορωνοϊό: “Στο Ροσάριο η κατάσταση είναι καλά από Κορωνοϊό. Τα προβλήματα είναι έντονα στο Μπουένος Άιρες. Έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα μας. Χωρίς ποδόσφαιρο ακόμη, όμως βρίσκουμε τα πατήματα μας. ”

Για πιθανή επίσκεψη του στην Ελλάδα και το μήνυμα του προς τους φίλους του Άρη: “Θα έρθουμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου αν πάνε όλα καλά. Έχω να έρω από το 2015. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, στέλνω μια αγκαλιά στους φίλους του Αρη και να έχουν υπομονή. “

To Top