ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Παρά τα προβλήματα, είμαστε Άρης όμως και παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη”

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης εξαιτίας της έλλειψης εναλλακτικών επιλογών, μιλώντας πριν το παιχνίδι στην κάμερα της Nova.

“Αρκετά παιδιά έχουν φύγει από την ομάδα μας. Δεν θα κάτσουν μαζί μας ως το τέλος. Με τα εναπομείναντα παιδιά και τον Σόουζα που περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα που αποθεραπεύεται, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε πολλοί. Έχουμε το μυαλό μας σε τραυματισμούς και κάρτες. Θα κάνουμε ότι κάνουμε όλη την χρονιά. Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθούμε για το καλύτερο” τόνισε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Μίχαελ Ένινγκ.

Για την διαχείριση ώστε να μην προκύψουν τραυματισμοί: “Το συζητάμε καθημερινά στην προπόνηση όπως και πριν από κάθε παιχνίδι. Τα παιδιά το βλέπουν και καταλαβαίνουν. Βλέπουν ότι είμαστε λίγοι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς είμαστε Άρης όμως και παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Όπως κάνουμε πάντα.”

Για το αν το κίνητρο πλέον είναι το γόητρο και η αξιοπρέπεια: “Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά. Αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος.”

Για την 6η μεταξύ τους αναμέτρηση φέτος: “Η ΑΕΚ μάχεται για την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδαμε και το φύλλο αγώνα. Αγωνίζεται με την καλύτερη της εντεκάδα, την οποία και περιμέναμε. Είναι πολύ καλή ομάδα, με τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Μετά την καραντίνα λειτουργεί καλύτερα. Από εκεί και πέρα όμως, εμείς είμαστε Άρης και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο.”

To Top