Κάμπος σε παίκτες: “Δεν έχω ταβάνι και δεν θέλω να έχετε κι εσείς-Ο Πανσερραϊκός την πίεση, εμείς την δουλειά μας!”

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής ξεκίνησε με τον Πάουλο Κάμπος να επικεντρώνεται στην επαγρύπνηση των ποδοσφαιριστών του ενόψει Πανσερραϊκού.

Όπως τόνισε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του οι Σερραίοι, έχοντας την πίεση από την ήττα της Τετάρτης θα παίξουν για ένα και μόνο αποτέλεσμα, κάτι που δεν πρέπει αν επηρεάσει την αγωνιστική παρουσία του Άρη.

Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός έχει την πίεση. Είναι πιεσμένοι γιατί όλοι λένε ότι έχασαν από τους “μικρούς” του Άρη. Θα παίξουν μόνο για την νίκη. Δεν επαναπαυόμαστε και δεν επηρεαζόμαστε. Μην νομίζετε ότι θα είναι το ίδιο με το προηγούμενο ματς. Έχει ιδιαιτερότητες.Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε καταστάσεις… “πολέμου”. Πρέπει να βγάλουμε το τέλειο.Δεν αρκεί μόνο να είμαστε καλοί. Θα κάνουμε την δουλειά μας και δεν θα επηρεαστούμε από ότι συναντήσουμε. Ούτε καν από τον αγωνιστικό χώρο”, τόνισε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός που στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν:

Είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα σας. Μπράβο σε όλους. Θέλω να ξέρετε, όμως, ότι κέρδισε ο Άρης. Ούτε οι μικροί ή τα δεύτερα ούτε οι μεγάλοι. Είστε όλοι μέλη αυτής της ομάδας. Όλοι χρειάζεστε το ίδιο.Χρησιμοποίησαν αρκετούς βασικούς αλλά αποδείξατε ότι έχετε πολλές δυνατότητες. Εγώ σαν άνθρωπος ή σαν προπονητής δεν έχω ταβάνι στις φιλοδοξίες μου. Δεν θέλω αν έχετε ούτε εσείς. Θα είστε ικανοποιημένοι μόνο όταν πετυχαίνετε στόχους. Στο τέλος της χρονιάς θα μπορέσετε να είστε ικανοποιημένοι αν καταφέρετε και πάρετε την άνοδο. Μόνο τότε…”.

To Top