Κάντας: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει, πρέπει να καταθέσουμε ψυχή»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου προκειμένου να προπονήσει τους παίκτες του Αρη, όντας παρελθόν από τον σύλλογο. Τη σημερινή προπόνηση των κιτρίνων διεκπεραίωσε ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Θόδωρος Κάντας, ο οποίος μίλησε λίγο μετά το τέλος της εκγύμνασης στο συνδρομητικό κανάλι. 

-Κληθήκατε να αντικαταστήσετε τον Γιάννη Μιχαλήτσο, να διεκπεραιώσετε τη προπόνηση. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα;
«Ήταν κάτι έκτακτο το οποίο προσωπικά, αλλά και όλοι όσοι είμαστε εδώ δεν περιμέναμε. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να καταθέσουμε ψυχή και να το πάρουμε».

-Αιφνιδιαστήκατε από την εξέλιξη της φυγής του κ. Μιχαλήτσου;
«Φέτος είναι μια απρόβλεπτη χρονιά για τον Αρη. Όπως θα έλεγα πως και κοινωνικά είναι απρόβλεπτα τα πράγματα και φτάσαμε αυτή τη στιγμή, έξι παιχνίδια πριν το τέλος ο Αρης να είναι σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση. Νομίζω όμως πως όλοι οι φορείς, η Κοινωνία Μελών, ο κόσμος, η διοίκηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και κυρίως εμείς που έχουμε επωμιστεί αυτό το φορτίο, θα προσπαθήσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σώσουμε τον Αρη».

-Δεν είστε ο υπεύθυνος, όμως θα θέλαμε μία γνώμη από εσάς για το ποδοσφαιρικό άτοπο που παρατηρείται, ο Αρης να αναζητά αυτή τη στιγμή τον πέμπτο προπονητή για φέτος..
«Είμαι 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο και αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει! Αλλά, βέβαια, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Επαναλαμβάνω: Το αποτέλεσμα για τον Αρη είναι ένα. Πρέπει να σωθεί γιατί έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ίδια αντιμετώπιση περιμένει, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία».

-Τα παιδιά πως τα είδατε;
«Όσο περνάει ο χρόνος η πίεση αυξάνει και είναι λογικό αυτό. Πλέον όμως, όλοι έχουν αναλογιστεί ότι φτάσαμε στο 90′ και κάτι. Εάν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής, πιθανόν να μην υπάρχει αύριο, αλλά θα κοιτάξουμε με οποιοδήποτε κόστος ψυχής να τα φέρουμε εις πέρας, άρα να κερδίσουμε».

To Top