Εννιά αλλαγές και οχτώ διαφορετικοί προπονητές από τον Γενάρη του ’11! (photos)

Από τον Ιανουάριο του 2011 ως τις αρχές Μαρτίου του 2013 ο ποδοσφαιρικός Άρης έχει προχωρήσει σε εννιά αλλαγές προπονητών. Σε διάστημα δύο ετών οι κίτρινοι θα έχουν – με τον επόμενο του Μιχαλήτσου – οχτώ διαφορετικούς προπονητές!

Τον Ιανουάριο του 2010 έφυγε από τον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Είχε μείνει στον πάγκο της ομάδας για 14 μήνες (Νοέμβριος 2009 – Ιανουάριος 2011). Έκτοτε οι αλλαγές προπονητών είναι το… φετίχ της εκάστοτε διοίκησης.

Σε αυτή τη διετία ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιόδους! Διαδέχθηκε τον Κούπερ, διαδέχθηκε πέρσι τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και φέτος τον Λούκας Αλκαράθ!

Οι κίτρινοι συνεργάστηκαν επίσης με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος τελείωσε την περίοδο 2009-10, ξεκίνησε την περίοδο 2010-11, αλλά έφυγε για να τον διαδεχθεί ο Πρόμπιερζ, ο οποίος έφυγε στις αρχές του 2012. Ο Μιχαλήτσος έκανε τον υπηρεσιακό προπονητή μέχρις ότου ανέλαβε την ομάδα ο Μανουέλ Μασάδο, που έβγαλε και την χρονιά.

Φέτος ξεκίνησε ο Μάκης Κατσαβάκης, τον διαδέχθηκε ο Νίκος Πασιαλής (με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή), ακολούθησε ο Λούκας Αλκαράθ, τον οποίο αντικατέστησε ο Μιχαλήτσος, για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα, όταν και ο Άρης αναζητά πέμπτο (και όγδοο σε δύο χρονιές) προπονητή μέσα σε μια αγωνιστική χρονιά.

Αν αυτό δεν είναι δείγμα πανικού και λανθασμένης συναίσθησης της κατάστασης, τότε τι είναι;



To Top