Με τα γκολ στο Europa, νίκη Ολυμπιακού

Η πρώτη τετράδα επαναληπτικών για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διήμερο με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σήμερα η σκυτάλη στην ευρωπαϊκή δράση πάει στο Europa League που μας προσφέρει 8 αμφίρροπες αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει ειναι αυτό μεταξύ της Τότεναμ και της Ίντερ, ενώ η Τσέλσι καλείται να αποδείξει πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση, παίζοντας στη Ρουμανία κόντρα στη Στεάουα.

Αρχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο over 2.5. Αρχικά απο την αναμέτρηση Τότεναμ – Ίντερ σε απόδοση 1.91 και εν συνεχεία απο τον αγώνα Στουτγάρδη – Λάτσιο σε απόδοση 2.12. Η Στουτγάρδη ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκενκ για να φτάσει στους «16», ενώ η Λάτσιο από την πλευρά της απέκλεισε την Γκλάντμπαχ. Οι Γερμανοί στην έδρα τους είναι αρκετά ισχυροί και σήμερα αναμένεται να μπουν δυνατά και να πιέσουν απο το πρώτο λεπτό για ένα γκολ. Οι «λατσιάλοι» έχουν αποδείξει με τη μέχρι τώρα πορεία τους πως έχουν το «εύκολο γκολ» και ειδικά στην Ευρώπη δείχνουν πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ψηλά. Σε καλή απόδοση το Over 2.5 για δύο αρκετά επιθετικές ομάδες. Περνάμε τώρα στον αγώνα Τότεναμ – Ίντερ όπου και εδώ το Over 2.5 πληρώνει αρκετά καλά, αν υπολογίσει κανείς πως μιλάμε για δύο δυνατούς αντιπάλους, που διαθέτουν αρκετούς παίκτες που σκοράρουν στην ενδεκάδα τους. Έτσι έχουμε απο τη μία των Μπέιλ της Τότεναμ που ίσως είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης αυτή την εποχή και απο την άλλη την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (μαζί με τη Βικτόρια Πλζεν) καθώς οι «νερατζούρι» έχουν πετύχει 16 γκολ.

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Φενερμπαχτσέ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν σε απόδοση 2.75. Η ομάδα της Τουρκίας είναι αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της εκτός έδρας στη διοργάνωση, μετρώντας μάλιστα και 3 νίκες σ’ αυτό το διάστημα. Βεβαια σήμερα φιλοξενείται απο μία πολύ καλή ομάδα, έκπληξη φέτος, αφού απέκλεισε απο τη διοργάνωση τη Νάπολι, ενώ μαζί με την Ίντερ έχει την καλύτερη επίθεση. Πάντως εμείς θα πάμε με την εμπειρία αλλά και το μεγάλο κίνητρο του τεχνικού της Φενέρ, Κοτσαμάν, που δέχεται έντονη κριτική και βλέπει το σημερινό παιχνίδι ως ευκαιρία για να δώσει την… απάντησή του.

Σήμερα το… μενού έχει και Στοίχημα Μπάσκετ με Euroleague. Το ΣΕΦ να φιλοξενεί τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Πλέον, έχει στόχο το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο και τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, που θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα νοκ άουτ. Εκτός από το αποψινό, πολλά θα κριθούν και στο παιχνίδι του με τη Σιένα στην Ιταλία. Ντεμπούτο έκανε με τη φανέλα του ο Πέρκινς, ο οποίος όπως ήταν λογικό έψαχνε να βρει τα πατήματά του και έδειξε ότι δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δύο παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν στο καλάθι έδωσε μέσα στην εβδομάδα η Μπαρτσελόνα. Αρχικά, κέρδισε με 71-69 την Κίμκι στη Βαρκελώνη, ενώ στη συνέχεια γνώρισε εντός έδρας ήττα με 67-69 από την Κάχα για το πρωτάθλημα. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή και είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Όλεσον, που αγωνίστηκε στη διοργάνωση και με τη φανέλα της Κάχα.

Εκτίμηση: Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να διαφυλάξει την πρωτιά και τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη δεύτερη θέση. Ισχυρότατο το κίνητρο των ‘’ερυθρόλευκων’’, που αποκτούν άλλη δυναμική στο ΣΕΦ, που αναμένεται να είναι ξανά καμίνι… Ολυμπιακός -1 (1.90).

Ο tipster μας έχει ξεχωρίσει και τον αγώνα Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης. Αν το παιχνίδι γινόταν στον πρώτο όμιλο, θα μιλούσαμε για ντέρμπι. Τώρα φαβορί υπάρχει και είναι σαφώς η Ρεάλ, που καλείται να πετύχει άλλη μία νίκη αποδείξεων και να περάσει από μια έδρα που πέρασαν ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός. Θα την εμπιστευτούμε στο -2 (1.93).

Πάμε και στο Τένις όπου έχουμε άλλα τρία σημεί απο το ATP Indian Wells Masters. Το δυνατό μας σημείο είναι η νίκη του Hewitt επί του Rosol σε απόδοση 1.57, ενώ έχουμε επιλέξει ακόμη τη νίκη του Αgut κόντρα στον Odesnik σε απόδοση 1.73 και το 2-0 του Ryan Harisson επί του Soeda που παίζεται στο 2.50.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

To Top