Κάντε τα προβλήματα… κίνητρα! Κερδίστε και δώστε χαρά στον κόσμο!

Ο Άρης έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα, μετράει δύο νίκες σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα και έναν αποκλεισμό σοκ από την Κηφισιά στο κύπελλο. Ο Άρης δεν παίζει τίποτα επιθετικά, έχοντας την χειρότερη επίθεση στην Α1. Οι περισσότεροι παίκτες του δεν έχουν βρει ακόμα ρόλο ή αγωνιστικό ρυθμό. Η ψυχολογία της ομάδας είναι λογικό να μην είναι καλή μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα, αλλά είναι και τα κίνητρα που έχουν όλοι στον Άρη ενόψει του σημερινού (19.00) με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Είναι βαριά λέξη η… εξιλέωση, ειδικά για να χρησιμοποιηθεί τόσο νωρίς σε μια χρονιά που εξαρχής όλοι ήξεραν ότι θα είναι δύσκολη έως και προβληματική. Είναι σίγουρα όμως μια ευκαιρία για τους παίκτες κυρίως και τον Βαγγέλη Αγγέλου δευτερευόντως να δώσουν απαντήσεις. Πρωτά στους εαυτούς τους και μετά σε όλους τους άλλους.

Με τις… απαντήσεις τους, θα δώσουν και χαρά σε χιλιάδες κόσμου που θα βρεθεί σήμερα στο Παλέ και σε άλλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν μπορεί να “χωνέψει” εύκολα ήττες όπως αυτή από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο πριν δύο βδομάδες ή από τον Απόλλωνα στην Πάτρα ή από το Ρέθυμνο και την Κηφισιά.

Όλες αυτές οι σκέψεις είναι τα επιπλέον κίνητρα σε ένα παιχνίδι που από μόνο του δίνει τον ορισμό του κινήτρου!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αγγέλου. Έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αλλά τους θέλει πραγματικά στην διάθεσή του, υπό την έννοια της προσφοράς πάνω στο παρκέ. Ο Άρης οφείλει να βρει τρόπους για να αλλάξει την επιθετική του εικόνα και παράλληλα να διατηρήσει την “σταθερά” της άμυνας (70,2 πόντους μέσο όρο, ωστόσο πρέπει να είναι επί της ουσίας πιο αποτελεσματικοί σε συνάρτηση με τις κατοχές του αντιπάλου) αναλλοίωτη.

Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει στις κερκίδες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για απαντήσεις και ένα καινούριο ξεκίνημα. Στο χέρι των παικτών και του Αγγέλου είναι…

 

To Top