Θα είμαι νοερά στο Παλέ, ευχή μου να πανηγυρίσει ο Άρης τη νίκη!

Ο Άρης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τις τελευταίες ήττες από Πανιώνιο και Απόλλων Πατρών. Δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Βαθμολογικούς, ψυχολογικούς, γοήτρου και πρεστίζ.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει αποκτήσει ρυθμό μέσα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει. Επίσης διαθέτει περισσότερους παίκτες με εμπειρία από τέτοιους αγώνες και αυτό είναι κάτι που μετράει στα ντέρμπι.

Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη να καταφέρει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, να βγάλει ενέργεια και ενθουσιασμό που θα μεταφερθεί η κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η τακτική και ο σχεδιασμός που θα έχει ο κάθε προπονητής αλλά η θέληση και το πάθος που θα βγάλουν οι παίκτες μέσα στο παρκέ. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν πως αυτούς τους αγώνες τους κερδίζει όποιος δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη.

Πρέπει να παραδεχθώ πως μου λείπουν τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να συγκριθεί η ατμόσφαιρα τους με άλλα παιχνίδια. Όλη αυτή η κατάσταση μου έδινε πάντα επιπλέον κίνητρο να παίξω καλά και να κερδίσουμε.

Ελπίζω και εύχομαι οι παίκτες του Άρη να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να εξελιχθεί θετικά. Είναι σημαντικό να αφήσει πίσω της η ομάδα το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Μια νίκη θα βοηθήσει τα παιδιά να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά και να κάνουν μια καινούργια αρχή.

Θα παρακολουθήσω το παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Δυστυχώς παίζουμε την Κυριακή με την Αναντολού Εφές και δεν μπορώ να είμαι παρών στο Αλεξάνδρειο. Θα είμαι νοερά εκεί και η ευχή μου είναι να πανηγυρίσει ο Άρης τη νίκη. Ξέρω πως το θέλει πολύ και ο κόσμος που είναι σίγουρο ότι θα κάνει και πάλι το καθήκον του.

To Top