ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάουαν: “Το να παίζω για τους φιλάθλους του Άρη ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες που είχα” (video)

Ο Άντονι Κάουαν μίλησε με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 5ης αγωνιστικής της Basket League, αναφέρθηκε στον Προμηθέα, τους στόχους του, ενώ μίλησε και για τον Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “The Game” της ΕΡΤ3q

“Για μένα προσωπικά, αισθάνομαι πως έχω πολλά να δώσω στην ελληνική λίγκα. Βγήκα πρώτος σκόρερ πέρσι, πρώτος στις ασίστ… Όμως αυτό που δεν έκανα ακόμη είναι να περάσω τον πρώτο γύρο στα πλέι οφ. Αισθάνομαι πως αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για μένα. Να προχωρήσω στα πλέι οφ και να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε”.

Για το ότι είναι αρχηγός στην ομάδα του είπε: “Αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαι αρχηγός σε μια επαγγελματική ομάδα, είναι κάτι που παίρνω σοβαρά , είναι κάτι που εκτιμώ και προσπαθώ να δίνω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Η ομάδα πάει καλά, παίζει καλά, είμαστε ενωμένοι κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Αισθάνομαι πως οι διακρίσεις βασίζονται και έρχονται μέσα από τις εμφανίσεις της ομάδας…”

Για τον Άρη είπε: “Ο Άρης μου έδωσε μια σπουδαία πλατφόρμα για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μου έδωσε την ευκαιρία να αγαπήσω την Ελλάδα και να γνωρίσω την ελληνική λίγκα. Απέδειξα στον εαυτό μου πως μπορώ να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα και μπορώ να τα πάω καλά.

Όλα στον Άρη ήταν ωρία, η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη, ο κόσμος με δέχθηκε με ανοικτή αγκαλιά. Το να παίζω για τον Άρη για τους φιλάθλους του ήταν από τις ωραίες εμπειρίες που είχα στον κόσμο”.

Σχετικά με το όνειρό του είπε: “Το μεγαλύτερο όνειρο που έχω είναι μια μέρα να έχω την δική μου οικογένεια. Να είμαι κάποιος για τον οποίο θα είναι υπερήφανοι. Αισθάνομαι όπως ο οποιοσδήποτε που θέλει να δημιουργήσει μια οικογένεια, να την φροντίζει, αυτό είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο”.

To Top