Κάποιος ας μαζέψει τα… σκουπίδια του Μπουτάρη! Ιστορικό ατόπημα: “Μια ομάδα ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς τον Άρη”!

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό σε αυτήν την πόλη. Ο πρώτος δημότης της Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος της, ο Γιάννης Μπουτάρης, προέβη σε ένα ιστορικό ατόπημα μεγατόνων, λες και… βάλθηκε να “δικαιολογήσει” τις χιλιάδες που τον αποδοκίμασαν στην γιορτή του συλλόγου για τα 100 χρόνια!

Ο κατ’ άλλα “φίλος” του Άρη (σύμφωνα με τα όσα προσπάθησαν να μας επιβάλλουν στο υποσυνείδητο μας ακόμη και μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας) προέβη σε μια άθλια προπαγάνδα (έτσι την χαρακτηρίζουμε) σε βάρος του πιο περήφανου συλλόγου της Μακεδονίας, ακριβώς με την συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Μπορεί πριν 35 χρόνια να βοήθησε τον Άρη, αλλά ο Άρης είναι στο “σήμερα”.

Τι είπε ο Μπουτάρης; «Η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Άρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία» δήλωσε σε συνέντευξή του στα “Νέα” συμπληρώνοντας: «Θες να φωνάξεις Άρης, ΠΑΟΚ ή Ηρακλής; Πήγαινε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στα φυτώρια. Ολόκληρο Μιλάνο έχει δύο ομάδες» (σημ. PRESSARIS: είναι ακόμη ανοιχτές οι… υποψηφιότητες στο Μιλάνο, προλαβαίνει να βάλει υποψηφιότητα).

Δεν θα αναφερθούμε στη δεκαετία του ΄80, όταν προσπαθούσε να πάρει λίγο από την λάμψη της “Αυτοκρατορίας” του συλλόγου και να “λουστεί” για δικούς του λόγους με τα φώτα της δημοσιότητας, βοηθώντας τον Άρη, αλλά “εισπράττοντας” και αυτός δεκάδες αυτονόητα οφέλη.

Θα αρκεστούμε στα τελευταία 10 χρόνια.

Δηλαδή, ο Άρης δεν έχει θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Μπουτάρη ως μια ομάδα που:

1.  Είχε μέσο όρο εισιτηρίων 10.000 σε κάθε αγώνα. Τι μας λέει, ότι δεν έχει λαό ο Άρης;

2. Έχει παίξει σε τέσσερις τελικούς κυπέλλου. Κατέβασε στην Πάτρα, αν και υποβιβασμένος 5.000 φιλάθλους και στο ΟΑΚΑ 30.000, αυτοί μάλλον δεν είναι λαός;

3. Έχει καταφέρει λαμπρές Ευρωπαϊκές πορείες, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε που όλος ο πλανήτης έμαθε πού βρίσκεται η Θεσσαλονίκη. Και φυσικά δεν θα την γνώριζε παρά μόνο για τις ανθελληνικές και ακραίες δηλώσεις του Δημάρχου της.

4. Διαθέτει ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της χώρας και δίνει ζωή σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο), την ώρα που η πόλη παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της… ανεργίας.

Το ιστορικό ατόπημα του Μπουτάρη ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και τον αναγκάζει να “μιλήσει” πια με πράξεις σε ότι αφορά τον Άρη και το μέλλον του. Να διορθώσει ό,τι διορθώνεται. Μας κούρασε η… γεροντομωρία του με τις δηλώσεις του. Αν νιώθει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και κοντά στον Άρη, ας δείξει έργο και πράξεις.

Κι αν όπως είπε στην συγκεκριμένη συνέντευξη, βαθμολογεί την δημαρχιακή του θητεία με 5-6, σε ότι αφορά τον αθλητισμό και τον Άρη, παίρνει με επιείκεια μονάδα!

ΥΓ: Περιμένουμε τις αντιδράσεις της οικογένειας του ΑΡΗ: ΚΜΑ (υπάρχει;), ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΑΕ. Και φυσικά τις αντιδράσεις των ευαίσθητων βετεράνων (εκτός αν κάποιοι πρέπει να πάρουν την… άδεια του Δημάρχου και του Ζέρβα για να μιλήσουν), ειδικά του μπάσκετ, για τα σκουπίδια του Μπουτάρη. Ας τον (τα) μαζέψει κάποιος!

To Top