“Επικίνδυνος ο Άρης γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει”

Ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να έχει καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Άρη: «Μένουν μόνο δύο αγώνες, είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας γιατί δεν μπορούμε να χάσουμε τώρα βαθμούς, έχουμε πάρει στόχο πριν λίγες αγωνιστικές, αλλά τώρα ο στόχος είναι να μείνουμε κοντά από την ομάδα που’ ναι πάνω από μας, να έχουμε καλή διαφορά στα πλέι οφ. Τώρα, ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να είναι επικίνδυνη γιατί δεν έχει πολύ άγχος τώρα. Εμείς εδώ μέσα είμαστε δυνατοί, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό νομίζω κοντά στο τέρμα γιατί σίγουρα θα κάνουμε ευκαιρίες, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και να προσέχουμε αμυντικά, να κρατάμε το μηδέν και να προσπαθήσουμε να είμαστε με καθαρό μυαλό μπροστά».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο στον Άρη:  «Δε γνωρίζω και πολλά από τον Άρη, έχω δει αγώνες και είναι επικίνδυνοι παίκτες. Έχουν καλή ποιότητα και θα’ ρθουν σίγουρα να παίξουν ένα ωραίο παιχνίδι, δεν έχουν άγχος, θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα γκολ πρώτοι και να κρατήσουν το 1-0, εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι, μηδέν πίσω και να χτυπήσουμε μπροστά».

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο Άρης παίζει καλύτερα χωρίς άγχος τις τελευταίες αγωνιστικές: «Ναι, σίγουρα γιατί είναι μεγάλες ομάδες που πριν τον πρώτο γύρο είχαν πάρα πολύ άγχος και τα παιδιά, αλλά τώρα δεν έχουν άγχος, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και είναι επικίνδυνοι, αλλά εμείς πιστεύουμε στη δουλειά μας, είναι σπίτι μας και πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Εκεί, στην περιοχή τους, εκεί, εμείς σίγουρα θα κάνουμε ευκαιρίες, όπως κάνουμε συνέχεια εδώ και πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να βάλουμε ένα γκολ γρήγορα, να μπορούμε να παίξουμε μετά εμείς με πιο ηρεμία, να τελειώσουμε το παιχνίδι».

To Top