ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κάπου το χάσαμε…”

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις και την αγωνία του για τον μπασκετικό Άρη με τους αναγνώστες μέσα από το PRESSARIS.

Αναλυτικά:

“Είναι δεδομένο ότι εδώ και αρκετούς μήνες όλος ο Αρειανός κόσμος είναι δικαιολογημένα προβληματισμένος, καθώς η στασιμότητα, σχεδόν αδράνεια που παρατηρείται από την πλευρά της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει δώσει από μόνη της λαβές και δικαιώματα με αποτέλεσμα να υπάρχει μια έκδηλη ανησυχία.
Βέβαια πρέπει να τονιστεί εκ των προτέρων πώς όλοι όσοι έχουν το θάρρος να εκφράζουν τους φόβους και τις ενστάσεις τους για το αύριο του μπασκετικού Άρη δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να θεωρούνται από κανέναν πολέμιοι της διοίκησης και πολύ περισσότερο του μεγαλομετόχου της ομάδος Κ. Νίκου Λάσκαρη. Όλα αυτά πήρα την απόφαση να τα αναφέρω διότι δυστυχώς για μια ακόμη φορά παρατηρώ πώς ο κόσμος του Άρη είναι έτοιμος να διαλέξει στρατόπεδο, εάν φυσικά δεν το έχει ήδη κάνει και φυσικά κάτι τέτοιο θα είναι σε κάθε περίπτωση θα είναι μέγιστο λάθος, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πόσες φορές μας έχει στερήσει κατά το παρελθόν πράγματα η νοοτροπία της εσωτερικής διαμάχης που σταδιακά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εσωστρέφεια, αφού κατά πρώτον δε δίνει σε εμάς τους ίδιους την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον.
Εάν λοιπόν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένουμε και το τμήμα οδηγηθεί εκ νέου σε ακανθώδη μονοπάτια η ευθύνη που θα βαραίνει κάποιους θα έχει και ονοματεπώνυμα όπως άλλωστε πάντα πρέπει να συμβαίνει. Δεν βλέπω όμως για ποιον λόγο όλοι εμείς που δεν πιστεύουμε σε καμία διοίκηση παρά μόνο στον ίδιο τον Άρη να μπαίνουμε στη διαδικασία της αυτοκαταστροφικής ανακύκλωσης πληροφοριών και στο τέλος να χάνουμε το νόημα βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος.
Κύριοι της Κ.Α.Ε. Άρης αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας κανένας φίλος της ομάδος δεν ονειροβατεί περιμένοντας να βρεθεί αύριο η οριστική λύση στο πρόβλημα, παρόλα αυτά όμως αυτό δε σημαίνει πώς εσείς από την δική σας πλευρά έχετε το δικαίωμα να τηρείτε μια στάση πρωτοφανούς μυστικοπάθειας κι αυτό γιατί πολύ απλά είναι ευρέως γνωστό πώς όταν πραγματικά επιθυμείς την βοήθεια κάποιου  και την αποζητά τότε είναι σίγουρο πως  πάντοτε υπάρχει κάπου  ένα χέρι βοηθείας αφού η πραγματική αλήθεια κρύβεται μέσα στην οικογένεια”.
To Top