ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «Loco», οι αναμνήσεις και η…τρελή ιστορία της επιθυμίας για επιστροφή!

Μπορεί ο Σεμπάστιαν «Loco» Αμπρέου να βρέθηκε στον Άρη μόλις λίγους μήνες, ποτέ όμως δεν ξέχασε το τι έζησε στην Θεσσαλονίκη ενώ ακόμα και με την ομάδα στην Γ’ Εθνική ήθελε να επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους!

«Loco» όνομα και πράγμα, ο Αμπρέου που μέσα σε λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη μπόρεσε να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές, να αγαπηθεί, να αγαπήσει την πόλη δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής και μια ακόμα ιστορία που το αποδεικνύει είναι αυτή που αποκάλυψε ο Αντώνης Σαριόγλου στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή »Αθλητικό X-Press».

Ο Ουρουγουανός το 2016 ήταν στην Νασιονάλ της Αργεντινής όπου στα 38 του χρόνια δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε, τότε σε συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Σαριόγλου είχε αναφέρει: «Βρες τρόπο να γυρίσω στον Άρη, δεν με ενδιαφέρει η Γ’ Εθνική, δεν με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα, βρες τρόπο να γυρίσω, έστω να φύγω δανεικός, έχω αφήσει κάτι στην μέση.

Όσο για το τι έχει να θυμάται και τι του «λείπει» από τον Άρη; Η ατμόσφαιρα, χαρακτηριστικά ακόμα μιλάει για το τι συνέβη στο φιλικό της 5ης Αυγούστου του 2009.

To Top