Κάργας: “Μια νίκη ακόμη για τον κόσμο μας, τον θέλουμε με τον Άρη για να χαρεί μαζί μας”

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας μίλησε για την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι το ομαδικό κίνητρο που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς για να βγει στην Ευρώπη υπερίσχυσε του ατομικού που είχε ο ΠΑΣ και για αυτό ήρθε αυτή η ήττα, ενώ αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, η ίωση ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες, μείναμε λίγα άτομα, προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πετύχαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χειρότερη δική μας κατάσταση».

Για το αν έπαιξε ρόλο το κίνητρο των δύο ομάδων: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε ομαδικό κίνητρο κι εμείς ατομικό. Ο καθένας θέλει να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να βγει στην Ευρώπη και το ομαδικό κίνητρο νίκησε το ατομικό και πήρε αυτό που ήθελε».

Για το ότι η ήττα δεν μειώνει την φετινή πορεία του ΠΑΣ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα play off: «Εμάς σαν ομάδα μας χαρακτηρίζει η ομαδικότητα και το ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα με τα προβλήματα που είχαμε και με αυτή την ομάδα που είχαμε αντίπαλο ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ για το επόμενο ματς με τον Άρη μιας και είναι το τελευταίο που θα δώσουν στο «Ζωσιμάδες» και έχει ξεχωριστεί σημασία για αυτούς: «Το να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μετά από ήττα καταντάει καραμέλα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι να χαρεί εμάς κι εμείς αυτόν και ελπίζω να του δώσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει η χρονιά έτσι όπως πήγε σε όλη τη διάρκεια».

Για το ότι ο προπονητής είπε ότι πρέπει να κλείσουν τη χρονιά με μια νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο αλλά και να είναι ένα επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μια καλή χρονιά, αλλά αν κάνουμε και μία νίκη ακόμα ο κόσμος θα φύγει με χαμόγελο για τις διακοπές του. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος να δώσουμε κάτι καλό στον κόσμο μας».

To Top