Κάρτερ: “Μπράβο στον Άρη, ήταν πιο συγκεντρωμένος!”

Την ανωτερότητα του Άρη παραδέχθηκε και ο Μαρκ Κάρτερ μετά τον αγώνα, τονίζοντας πως οι κίτρινοι έπαιξαν καλύτερα.

Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ τόνισε: “Μπράβο στον Αρη για την νίκη, προσπάθησε να μας πιέσει. Ετσι είναι το μπάσκετ, είναι δύσκολο να χάνουμε στην έδρας μας και ο αντίπαλος να είναι πιο συγκεντρωμένος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.

Για το πρόβλημα των ριμπάουντ: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ο Αρης έχει ψηλά κορμιά, δυσκολευτήκαμε και στο πρώτο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό”.

Για το ότι ο Αρης ήταν καλά διαβασμένος και το κατά πόσο επηρέασε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για το ντέρμπι λόγω του αγώνα με την Λιμόζ ενώ οι “κίτρινοι” είχαν περισσότερες μέρες: “Δεν είναι θέμα αυτό. Χτιστήκαμε για να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα. Απλά ο Αρης έπαιξε καλύτερα και το θέμα είναι να μην χάσουμε αυτοπεποίθηση και να κοιτάξουμε μπροστά”.

Για τα προβλήματα (τραυματισμός Κακαρούδη και αποχώρηση Μπρέμερ) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη: “Ολες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Ξέρουμε πως μας έλειπαν δύο παίκτες στο παιχνίδι στο πρώτο παιχνίδι και σε αυτό το ματς δεν ξέραμε πόσο θα βοηθήσουν οι δύο νέοι παίκτες που έχουμε οι οποίοι πάντως θα βοηθήσουν στη συνέχεια”.

To Top