Μαρκόπουλος: “Μπράβο στον Άρη, κέρδισε δίκαια!”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος υποκλίθηκε στον Άρη και την εξαιρετική εμφάνισή του και του έδωσε συγχαρητήρια!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: “Μπράβο στον Αρη, ήταν συγκεντρωμένος και δίκαια κέρδισε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Οι καλοί σουτέρ μας δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Αρης πέτυχε μεγάλα σουτ και έβαλε μεγάλα καλάθια. Ολα αυτά μας επηρέασαν αρνητικά. Οταν θες να κερδίσεις, πρέπει να καλύψεις την ρακέτα και να κερδίζουμε επιθετικά ριμπάουντ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί αρχίσαμε καλά και τώρα είμαστε πιο δύσκολα. Το λάθος έγινε ότι αφήσαμε να ξεκινήσουμε καλά ο Βεζένκοφ. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε, έβαζε ένα μεγάλο καλάθι. Κάναμε κακές επιλογές στο τέλος”.

Για τα χαμένα ριμπάουντ είπε: “Είναι πρόβλημα και πρέπει να το δούμε, να δούμε και τι επιθετικά ριμπάουντ έχουν πάρει οι αντίπαλοι. Ηταν κάποια ριμπάουντ που οι δικοί μας τα διεκδίκησαν αλλά δεν τα πήραμε. Αυτό όμως δεν ήταν ήταν δικαιολογία, την ζημιά την έκαναν τα μεγάλα σουτ. Αλλά σίγουρα και με ένα ριμπάουντ χαμένο, χάνεις και την συγκέντρωση του”.

Για την αντιμετώπιση του Βεζένκοφ: “Ο Μαργαρίτης σε όλα τα ματς τον αντιμετώπισε καλά τον Βεζένκοφ. Σήμερα ο Βεζένκοφ του πήρε την μπάλα δύο φορές από τα χέρια και μετά σκόραρε. Δεν είναι ο Μαργαρίτης όμως, αλλά όλη η ομάδα το πώς συμπεριφέρεται αμυντικά”.

Για το ότι ο Βον άρχισε καλά ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξε λίγο: “Εμείς πηγαίναμε καλά με το man to man, όταν πήγε όμως το ματς στη ζώνη άλλοι παίκτες ήταν πιο κατάλληλοι”.

To Top