ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάτι δείχνουν οι 19 ασίστ με μόλις τέσσερις προπονήσεις…

Είναι προφανές ότι ο Άρης είναι ακόμα ομάδα δίχως ομοιογένεια και θέλει τον χρόνο του για να την αποκτήσει, όμως υπάρχει ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για αυτόν τον στόχο. Οι 19 ασίστ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σε 26 αγωνιστικές στο περσινό πρωτάθλημα μόλις τρεις φορές είχε 19 ή περισσότερες ασίστ. Στις δύο από αυτές τα έχασε τα παιχνίδια (με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και με το Ρέθυμνο στο Παλέ, έχοντας 19 ασίστ) και κέρδισε την Κύμη με 23 τελικές πάσες.

Δίχως ένα φιλικό παιχνίδι με πλήρες ρόστερ, με μόλις τέσσερις προπονήσεις με όλους τους παίκτες παρόντες, οι κίτρινοι σε ένα αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι, γιατί μπαίνει στη μέση το γόητρο και το πρεστίζ, είχαν 19 ασίστ (Μποχωρίδης, 7, Τάλτον 6, Σλαφτσάκης 3, Ντραγκίσεβιτς 2, Μιλόσεβιτς 1) και μόλις 13 λάθη.

Αυτό το στοιχείο φανερώνει καταρχήν πως στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που είναι ικανοί στην δημιουργία από όλες τις θέσεις, αλλά είναι προφανές ότι το φετινό ρόστερ έχει παίκτες που ξέρουν να “διαβάζουν” πολύ καλά το παιχνίδι, κάτι που πέρσι αποτέλεσε την μεγαλύτερη “πληγή” σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αν οι παίκτες αυτοί δίχως προπονήσεις μαζί καταφέρνουν να συνεργάζονται κάνοντας σωστά τα πολύ απλά, είναι λογικό να δημιουργείται αισιοδοξία για την συνέχεια της σεζόν.

To Top