ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βίκτορ Σανικίτζε απολαμβάνει τη νέα καριέρα του στον Άρη και το δείχνει! (photo)

Ο Άρης έκανε μια νέα αρχή αγωνιζόμενος μετά από 18 μήνες δίχως απαγορευτικό μεταγραφών. Νέο ξεκίνημα στη ζωή του και μια νέα καριέρα άρχισε και ο Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το νέο του ρόλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γεωργιανός δίχως στολή, αλλά με κοστούμι έζησε από την άκρη του πάγκου το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι ο τεχνικός διευθυντής του μπασκετικού Άρη, είχε συγκεκριμένες ιδέες που υλοποιήθηκαν και απέδωσαν στο παρκέ, όπως η έλευση του Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς και του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Και ο ίδιος ακόμα μαθαίνει σε αυτό το ξεκίνημα μιας νέας καριέρας, αλλά δείχνει πως είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει.

“It’s on! And so the adventure begins”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σανικίτζε. Η περιπέτεια ξεκίνησε… Ο ίδιος την απολαμβάνει και την βιώνει όπως θέλει, έχοντας την στήριξη πολλών ανθρώπων και πρώην συμπαικτών του.

 

View this post on Instagram

 

It’s on ! And so the adventure begins .. ????

A post shared by Viktor Sanikidze (@sanikidze13) on

Δεν είναι τυχαίο ότι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα καριέρα ο άσος της Μπασκόνια, Τόρνικε Σενγκέλια, ο πρώην παίκτης του Άρη και αυτός που τον αντικατέστησε όταν τραυματίστηκε, Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς: “Καλή τύχη αδελφέ”, αλλά και ο επίσης πρώην παίκτης των κίτρινων Μπόμπι Μπράουν, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Σιένα. Συγχαρητήρια του έδωσε και η ομοσπονδία μπάσκετ της Γεωργίας και ο συμπαίκτης του στην Σιένα, Ντέιβιντ Μος.

Ο Σανικίτζε δεν θα κάνει μόνο δουλειά… γραφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασίσει να ακολουθεί την ομάδα παντού και θα είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια του Άρη εκτός έδρας, θέλοντας να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της, δίπλα στους παίκτες και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

To Top