“Κέρδη” οι Αγγελούδης, Διούδης και η… αντίδραση

Αν υπήρξε κάποιο κέρδος στην πολύ πικρή ήττα του Άρη στη Ριζούπολη, αυτό είναι το ότι δεν κατάρευσε μετά το 2-0 και το τραγικό δεύτερο γκολ που δέχτηκε.

Οι «κίτρινοι» έβγαλαν άμεση αντίδραση μετά το 2-0 και έδειξαν να κυνηγούν το παιχνίδι παρότι βρέθηκαν με δύο τέρματα πίσω στο σκορ. Σίγουρα έβγαλαν αδυναμίες και προβλήματα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Δεν θα πρέπει να παραβλέπεται ωστόσο το γεγονός πως ενώ την ώρα που πίεζαν και ήταν καλύτεροι και δεχόμενοι το γκολ αντέδρασαν, μείωσαν και κυνήγησαν μέχρι τέλους έστω τον πόντο.

Παράλληλα οι μόνοι που ξεχώρισαν αισθητά από την ήττα στην Αθήνα, ήταν ο Νίκος Αγγελούδης και ο Σωκράτης Διούδης. Ο πρώτος ο οποίος με την είσοδό του στο ματς άλλαξε εν πολλοίς την εικόνα, δημιουργώντας ρήγματα και προϋποθέσεις στην άμυνα του Τζόρβα, αλλά και κάνοντας εξαιρετικό τελείωμα στη φάση που σκόραρε.

Ο τερματοφύλακας του Άρη, ήταν εξαιρετικός, δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα γκολ που δέχτηκε και μάλιστα έδωσε το παρών σε ορισμένες δύσκολες στιγμές, με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Σίγουρα όμως οι δυο τους δεν φτάνουν…

To Top