Ξεκίνησε η χρονιά και στο μπάσκετ! Παρόντες Σαρικόπουλος και Λαρεντζάκης (PRESSARIS – photos)

Η νέα σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Άρη ξεκίνησε κι επίσημα σήμερα. Σε λίγο ξεκινάει η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενώ θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Οι εκκρεμότητες είναι λίγες για τον Βαγγέλη Αγγέλου αφού το παζλ της ομάδας έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Απομένει η απόκτηση ενός γκαρντ που μπορεί να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ανδρέα Χριστοδούλου.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων ανδρών γκαρντ, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δίνει το παρών και στη σημερινή πρώτη προπόνηση. Εφόσον αποκτηθεί τότε θα κλείσει το ρόστερ του Άρη.

Στη διάθεση του προπονητή των κίτρινων είναι και ο Ζήσης Σαρικόπουλος (προσήλθε με τον Λαρεντζάκη στο γήπεδο), ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Άρη και περιμένει να λάβει τις εγγυήσεις για τα χρήματα που θα εισπράξει στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης!

Απών είναι ο Τζέρεμι Χαντ που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα (σ.σ. 26 Αυγούστου),

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα είναι έτοιμος να μπει κατευθείαν στις προπονήσεις της ομάδας και θα χρειαστεί να ακολουθήσει για κάποιο διάστημα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα επιστρέψει όταν ο γιατρός των κίτρινων κρίνει ότι είναι απολύτως καλά.

Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν και από εργομετρικά τεστ.

To Top