Κέρδισε και ο Σανκαρέ την υπόθεση στο Διαιτητικό για επιβολή ποινών, “ασπίδα” η προσωρινή διαταγή

Συνεχίζονται να… συνωστίζονται πρώην παίκτες του Άρη ζητώντας την επιβολή ποινών σε βάρος του συλλόγου εξαιτίας των μεγάλων χρεών και της μη τήρησης των διακανονισμών που είχαν συμφωνηθεί.

Μια από τις πολλές περιπτώσεις είναι και αυτή του Χαλίφα Σανκαρέ (ένας από τους πολλούς σχεδόν με μηδαμινή προσφορά που αξιώνουν χιλιάδες ευρώ από τον Άρη),  η υπόθεση του οποίου εκδικάστηκε από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα του για επιβολή ποινών (μη ορισμός αγώνων, αφαίρεση βαθμών) στους κιτρίνους. Την είδηση μετέδωσε το MarcaSL.

Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, η απόφαση έγινε την Τρίτη 4 Μαρτίου, την ημέρα που βγήκε και η νέα προσωρινή διαταγή προστασίας για την ΠΑΕ Άρης, η οποία και θα αποτελέσει “ασπίδα” για τους κίτρινους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης (πιθανολογείται για τις 26 Μαρτίου).

Η ΠΑΕ Άρης έχει εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή από τους πιστωτές της (ακόμη και για την εφαρμογή αποφάσεων των Διαιτητικών οργάνων) μέχρι μέχρι τις 24 Μαρτίου, ημέρα εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και προς το παρόν δεν συντρέχει άμεσος κίνδυνος για τους κίτρινους.

To Top