Παρά τις τεράστιες ζημιές εκατομμυρίων, θα είναι κανονικά στην Ευρώπη!

Τον έλεγχο του Financial Fair Play θα αποφύγει η Λίβερπουλ σύμφωνα με την «Daily Μail», κάτι που της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη την νέα χρονιά, αν τερματίσει στις προνομιούχες θέσεις.

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της Λίβερπουλ για πιθανό αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ζημίες 50 εκατομμυρίων λιρών μεσοβδόμαδα και αυτομάτως τέθηκε το ερώτημα της συμμετοχής της σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ.

Η απάντηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail ήταν άμεση και αναφέρει πως ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μονακό, οι οποίες δεν αγωνίζονται φέτος στις διοργανώσεις της UEFA, δεν θα εξεταστούν από το Financial Fair Play για τα οικονομικά τους στην επανεμφάνισή τους στην Ευρώπη.

Το πρόβλημα, ωστόσο της αδειοδότησης για τους «κόκκινους» δεν σταματάει εκεί, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση ισχύει μόνο για την πρώτη περίοδο που εισέρχονται στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Δηλαδή, με την έναρξη της επόμενης σεζόν, οι ομάδες αυτής της κατηγορίας θα ελεγχθούν και ότι ποινή υπάρξει, αν υπάρξει θα ισχύσει για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

To Top