ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κέρκεζ: “Ηταν ο Ρεχάγκελ κακός προπονητής ή ο Καραγκούνης κακός παίκτης; Πως πήραν το Euro;”

Ο προπονητής της ΑΕΛ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε, με φανερό εκνευρισμό δίχως λόγο και αιτία, καθώς ακόμα και οι ίδιοι οι Κύπριοι μιλούσαν για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη:

“Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για μία φανταστική βραδιά. Και πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, επειδή αυτοί οι μικροί παίκτες, ο προπονητής ή ο σύλλογος, που έλεγαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες. Θα μιλήσω ειλικρινά, ο πατέρας μου που δεν είναι στη ζωή, μου έμαθε να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους. Από 5 χρονών μέχρι 85. Αν δεν σου δείχνουν σεβασμό, είναι στην κουλτούρα τους μέσα. Κάποιοι πρέπει να νιώθουν ντροπή, δεν ήθελα να μιλήσω για μία εβδομάδα. Αν τσεκάρουν το μπάτζετ, αν δουν ότι ένας επιθετικός του Άρη παίρνει όσα πέντε παίκτες μου, θα πρέπει να νιώθουν ντροπή. Όλοι ξέρουν τι έγινε στην ομάδα μου το καλοκαίρι. Είχαμε θέματα διοικητικά. Κάποιοι το ξέχασαν. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής ή ο Καραγκούνης κακός παίκτης; Είμαι Σέρβος και χάρηκε τότε που το πήρε τότε η Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται που γράφουν άσχημα πράγματα για μένα και τους παίκτες μου. Δεν ντρέπομαι να σας κοιτάω όλους στο πρόσωπο, για το αντί-ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε μία μεγάλη μέρα, μία γενική συνέλευση. Δεν ξέρω αν θα μείνουμε, είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος κοντά, να χτίσουμε την ΑΕΛ και να την φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι.

Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου, θα ήταν διαφορετικό ματς. Φάνηκε όταν παίξαμε στη Θεσσαλονίκη. Όταν έχεις πολύ λίγους απέναντι σε 25.000 φανταστικούς φίλους του Άρη. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή, καλή επιτυχία στον Άρη στην Ευρώπη. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε την συνέχεια…

Ξέρω ότι δεν παίξαμε καλά στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν έχασε ποτέ στην έδρα του, το λένε τα στατιστικά και το ξέρουμε όλοι. Δεν θα δεχόμασταν 2-3 γκολ να έκανε ο Άρης το πάρτι του. Αν η ομάδα μου χρειαστεί χρήματα, θα βάλω 11 παίκτες να αμύνονται ή 11 παίκτες να κάνουν επίθεση. Καταλαβαίνω την δουλειά του καθενός, αλλά κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να μου δείξουν περισσότερο σεβασμό. Αν είχα 20.000 κόσμο εδώ, θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά δυστυχώς έτσι είναι”.

Για την έλλειψη σεβασμού, για την οποία έκανε λόγο: “Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει. Εγώ διαβάζω, ξέρω και ελληνικά και δεν μου μεταφέρει κανείς τίποτα, καμία παραπληροφόρηση”.

 

 

To Top