ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιγκινί: “Πήραμε αυτό που θέλαμε, προχωράμε βήμα – βήμα”

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν ο άνθρωπος που έστειλε στην επόμενη φάση του Europa League τον Άρη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και τόνισε πως οι κίτρινοι πήραν αυτό που ήθελαν από την Κύπρο.

Ο Γάλλος εξτρέμ τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ σκληρό, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε, πήραμε τη νίκη και την πρόκριση. Καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Είναι η δουλειά μου να εκτελώ τα πέναλτι, είχα την πίεση που πάντα υπάρχει, αλλά είμαι χαρούμενος που ευστόχησα. Ήμασταν και πιο τυχεροί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θα ξεκουραστούμε 1-2 μέρες και θα συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα”.

Για την Μόλντε είπε: “Είναι πολύ καλή ομάδα, πήρε μια σπουδαία νίκη στην Σερβία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι σήμερα αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα με τη Μόλντε”.

Για τον στόχο της παρουσίας στους ομίλους του Europa League σχολίασε: “Στόχος μας είναι η Μόλντε τώρα, δεν ξέρουμε καν τι θα γίνει μετά. Βήμα – βήμα θα προχωρήσουμε και μακάρι να μπορέσουμε να πάμε στους ομίλους του Europa League”.

To Top