Κέρκυρα και Πελαργοί τιμούν τον μεγάλο Χάρη Παπαγεωργίου!

Ο σύνδεσμος φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ «Πελαργοί» σε συνεργασία με το Δήμο Κερκυραίων θα τιμήσουν αύριο (19/05) τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου.

Προς τιμήν του παλιού παίκτη των κίτρινων θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της αντίστοιχης των «Πελαργών».

Ανάμεσα στους παίκτες που θα αγωνιστούν στην ομάδα των Βετεράνων είναι οι Σιγάλας, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός και Αγγελίδης που επίσης έπαιξαν στο παρελθόν στους κίτρινους.

Πριν το παιχνίδι, θα γίνει από την Επιτροπή Αρχειακού Υλικού των «Πελαργών», προβολή βίντεο με την παρουσίαση του αθλητή και ανθρώπου Χάρη Παπαγεωργίου «Το πολυβόλο των ’70ς» που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις 20 ανθρώπων, οι οποίοι έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, όπως οι Γιαννάκης, Ιωαννίδης, Ραφτόπουλος, Κοκορόγιαννης και Κόντος. Τέλος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού.

Να σημειωθεί πως οι «Πελαργοί» διοργανώνουν εκδρομή στο νησί των Φαιάκων και ήδη οι συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 60. Εκτός από το μπασκετικό και τουριστικό κομμάτι ο Σύνδεσμος που ακολουθεί παντού την Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει προγραμματίσει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Κέρκυρας από την Τράπεζα Αίματος που διαθέτει γιατί όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του «το μπάσκετ μας ενώνει και…είναι η ζωή μας»!

To Top