Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ αν δεν προσέξει στο ματς με τον Άρη

Η νέα ΚΥΑ ανέβασε πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα όρια του ΟΑΚΑ στους 40.000 θεατές, πράγμα που σημαίνει πως στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη, η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να δει ένα γεμάτο στάδιο και για το λόγο αυτό άνοιξε ήδη δύο επιπλέον θύρες. Άλλωστε το όνομα του Άρη φέρνει κόσμο σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει η ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Την Τετάρτη έγινε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για τον αγώνα της Κυριακής και το βάρος έπεσε και πάλι στα θέματα ασφαλείας. Στη σύσκεψη δεν τέθηκε μόνο το θέμα των καπνογόνων όπως είχε γίνει πριν το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και στη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρείται ΟΑΚΑ και έχει προκαλέσει στην ομάδα πολλές τιμωρίες σαν αυτή την πρόσφατη του Παναθηναϊκού που τελικά αθωώθηκε στην Εφέσεων.

Στη σύσκεψη εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη συμπεριφορά του κόσμου και των οργανωμένων, τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον Βόλο εκτός έδρας και βεβαίως εξετάστηκαν όλα τα μέτρα σε συνεργασία με τους οργανωμένους για να κυλήσουν όλα στο ίδιο τέμπο και με τον Άρη που δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό.

Η ΑΕΚ είναι δις υπότροπη και η οποιαδήποτε τιμωρία θα φέρει ένα κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στο επόμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

To Top