Κίνητρα; Η ευκαιρία και η περηφάνια!

Ήρθε η ώρα να αποδείξουν οι νεαροί παίκτες του Άρη την αξία τους. Με εφαλτήριο το παιχνίδι της Τούμπας, δίνεται σε κάποιους η ευκαιρία να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Είναι γνωστό ό,τι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για τον κόσμο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς παίζει σημαντικό ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων, όμως όχι τον σημαντικότερο.

Ο Άρης έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί με δυο τρόπους. Όσοι επιλεγούν από τον προπονητή θα πρέπει να επιδείξουν καθαρό μυαλό και αστείρευτο πάθος.

Το άλλο σημείο που θα πρέπει να δώσει βαρύτητα η ομάδα έχει να κάνει με την υπεροψία του αντιπάλου που έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του.

Όπως κι αν έχει η κατάσταση, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει με αυτό το παιχνίδι. Όμως σε αυτό το παιχνίδι δίνεται στον Άρη η δυνατότητα να ανακάμψει. Να κάνει μια νέα αρχή ανακτώντας κάτι απαραίτητο, την ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά, το επόμενο διάστημα μέχρι και τα Χριστούγεννα θα είναι για όλους τους παίκτες μια περίοδος «εξετάσεων». Είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγές, οι οποίες δεν θα επιτευχθούν δίχως τολμηρές αποφάσεις από τον προπονητή και την διοίκηση.

Επίσης, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ο καθ΄ ένας αυτό που μπορεί. Αν έχει διάθεση να παλέψει φορώντας  με κίνητρο και περηφάνια την φανέλα του Άρη.

 

To Top