“Κλείδωσε” η ενδεκάδα με Σταυρόπουλο δεξί μπακ! Τα νιάτα του Άρη κόντρα στο μομέντουμ και τα προγνωστικά!

Από την αρχή της εβδομάδας ο προπονητής του Άρη είχε πάρει τις αποφάσεις του. Συγκυριακά το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρίσκει τους κίτρινους σε σταυροδρόμι αγωνιστικών εξελίξεων. Η εικόνα της ομάδας «φωνάζει» για ριζοσπαστικές κινήσεις μέχρι την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, όταν και θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί.

Οι αλλαγές πάντα επιφέρουν ρίσκο, όμως οι επιλογές του Μιλίνκοβιτς σ΄ αυτό τον τομέα, είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένες.

Ο 45χρονος Σέρβος αποφάσισε να ρισκάρει. Δεν θέλει να δώσει παράταση σε αποφάσεις που έχει ήδη λάβει. Δεν τον πτοεί το συγκεκριμένο παιχνίδι (με τις γνωστές ιδιαιτερότητες) για να αλλάξει πράγματα. Η απόφαση του είναι δεδομένη. Θα παρατάξει μια εντεκάδα όλο νιάτα, κόντρα στα προγνωστικά και το αρνητικό για τον Άρη μομέντουμ!

Είχαμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ πως ο Μιλίνκοβιτς θα πάρει πάνω του την ευθύνη των επιλογών. Αφήνει τους παλιούς και καλύτερα αμειβόμενους εκτός πλάνων και ποντάρει σε παιδιά που πιστεύει. Το αν δικαιωθεί ή όχι δεν θα φανεί το μόνο το βράδυ της Κυριακής. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή.

Η εντεκάδα άλλωστε έχει «κλειδώσει» από τον Σέρβο ο οποίος παρατάσσει τετράδα στην άμυνα με Κύργια, Έλσνερ στόπερ και Μαργαρίτη, Σταυρόπουλο στα δύο άκρα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τον Ηρακλή (μπροστά από τους κεντρικούς) Τριανταφυλλάκο και Τάτο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αγγελούδης, έχοντας στήριγμα στις πτέρυγες τους Μανιά, Ουντότζι.

 

To Top