Κίνητρο, ρυθμός και έδρα δίνουν σήμερα (16.00) την 5η σερί νίκη

Ο Άρης τα έχει όλα για να πετύχει σήμερα (16.00) στο Αλεξάνδρειο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να κάνει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της 6ης θέσης στη κανονική διάρκεια. Απέναντι στο Ρέθυμνο θα παρατάξει μια πλήρη ομάδα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό, παίζει καλά, παίζει στην έδρα της και έχει κίνητρο.

Για τον Άρη το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Για το Ρέθυμνο σχεδόν καμία, γιατί κατά δήλωση του προπονητή του Στέργιου Κουφού, είτε τρίτη είτε πέμπτη τερματίσει η ομάδα του, δεν αλλάζει κάτι. Συνεπώς, ο Άρης είναι αυτός που έχει και την πίεση και το άγχος, αλλά και το κίνητρο για να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Το Ρέθυμνο είναι μια διαφορετική ομάδα από τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος. Παίζει πιο… αναρχικό μπάσκετ από τους αντιπάλους του, παίζει κυρίως βασιζόμενο στο ένστικτο συγκεκριμένων παικτών όπως του Κρίστμας ή του Πέτγουεϊ και μέχρι πρότινος του Ζακ Ράιτ που έφυγε για τη Τσιμπόνα και αντικαταστάθηκε από τον (πρώην του Ηρακλή) Τζερόμ Κόλεμαν. Νέο πρόσωπο για τους Κρητικούς είναι και ο έμπειρος φόργουορντ, Βασίλης Αγγελακόπουλος.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να επηρεάσει το μομέντουμ του Άρη. Οι κίτρινοι έχουν βρει ρυθμό, παίζουν καλά εντός κι εκτός έδρας, παίρνουν αποτελέσματα και αποδεικνύουν πως αδίκησαν τους εαυτούς τους στην διάρκεια της χρονιάς, γιατί όντως διαθέτουν το τρίτο καλύτερο ρόστερ στην Α1.

Σήμερα, ο Άρης μπορεί να χάσει μόνο από τον κακό εαυτό του. Από κανέναν άλλον. Η νίκη θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην 6η θέση, καθώς θα χρειάζεται πλέον άλλη μία, κόντρα στο Περιστέρι και παράλληλα θα ελπίζει σε ήττα της Καβάλας από τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική, η οποία πάντως ακόμα δεν έχει οριστεί λόγω Ευρωλίγκας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top