Γιορτάζει και… κερνάει την νίκη στον κόσμο του

Άλλη μία νίκη φιλοδοξεί να πετύχει σήμερα (17:15, novasports2, PRESSARIS) κόντρα στον Πανιώνιο ο Άρης και να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας στους τρεις τους πόντους που τον απομακρύνουν από την προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Νίκη για… κέρασμα στον κόσμο του, μια και το σημερινό παιχνίδι θα γίνει παράλληλα, με τις εκδηλώσεις για τα 98α γενέθλια της ομάδας.

Με όπλο τον κόσμο του ο οποίος απ’ ότι φαίνεται θα βρίσκεται σήμερα στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά πολύ περισσότερο από όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» θέλουν να κερδίσουν και να δουν το επόμενό τους παιχνίδι. Μέσα σε αυτά θα περιμένουν στη συνέχεια απώλεια βαθμών από την ΑΕΚ που θα παίζει με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θα αγωνίζεται στο «Καραϊσκάκης» με τον επερχόμενο πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Στα αγωνιστικά ο Μανουέλ Μασάδο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δύο πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του. Ο αρχηγός Νίκος Λαζαρίδης μόνο με θαύμα θα μπορέσει να είναι έστω και στον πάγκο της ομάδας, ενώ και ο… γκολεαδόρ Νέρι Καστίγιο αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Στα γκολπόστ ο 56χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μάρκο Βελλίδη, ενώ στην άμυνα ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα πάρει τη θέση του Λαζαρίδη δίπλα στον Σανκαρέ, με τους Καζναφέρη και Τσουκάνη να παίζουν στα δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. «Σκούπα» από μπροστά τους θα είναι ο Πρίττας, με τον Ρίκι Φατί. Η τετράδα μπροστά θα αποτελείται από τους Ακόστα στα αριστερά, Νέτο στα δεξιά, Ουμπίντες σε ρόλο οργανωτή και Γιαννιώτα στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη, αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Κατίδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Σολτάνι, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος.

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει για τον Πανιώνιο, με τους Μιχαηλίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Αντούνιες, Πιερ, Σιόβα και Κούρντι στην άμυνα σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά. Στα χαφ σε σχήμα ρόμβου θα αγωνιστούν οι Όμο, Μενδρινός, Οκόγιε και Ρόβας, ενώ μπροστά το δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντιμπαλά και Κούτσι.

Την 18μελή αποστολή του Πανιώνιου απαρτίζουν οι Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Ομο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ και Πόγκασιτς.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Τάσος Κάκος από το Σύνδεσμο Κέρκυρας.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top