Νίκη θέλουν οι γυναίκες για να μη παίξουν πλέι άουτ

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος γυναικών και ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει αύριο στις 16:00 τα Άνω Λιόσια. Οι κίτρινες με νίκη και ήττα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου από την ΦΕΑ τερματίζουν στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος.

Σε αντίθετη περίπτωση παραμένουν στην όγδοη θέση και θα αγωνιστούν στα πλέι αουτ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με πλεονέκτημα έδρας, για να παραμείνουν στην Α1. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τα κορίτσια του Κώστα Κωτούλη θα αγωνιστούν χωρίς άγχος ενώ η ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα τραυματισμών στην Αθήνα.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλα τα κορίτσια στην διάθεσή του ενώ έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στην Διέλα αλλά και την αμερικανίδα φόργουορντ Κόλιν Πλανέτα. Τα Άνω Λιόσια βρίσκονται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και το ρόστερ τους αποτελείται από νεαρές κυρίως αθλήτριες πλαισιωμένο από μία πολύ καλή ξένη. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Κωτούλης περιμένει από τις παίκτριες του μία καλή εμφάνιση έτσι ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο η φετινή σεζόν για τον Άρη.

To Top