«Κίνητρο του Κόκε τα χρήματα»! (video)

Η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε εξελίχθηκε μεταγραφικό σίριαλ, ο Ισπανός αφού… πηγαινοήρθε στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη, «ακούμπησε» Λέγκια και Ομόνοια, τελικά υπέγραψε στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο Κόκε δέχεται, πάντως, σκληρή κριτική από τους Πολωνούς για την απόφασή του να γυρίσει την πλάτη στην Λέγκια.

Η πολωνική έκδοση του Eurosport (eurosport.pl) αναφέρεται σχετικά με τη μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. «Δεν έκανε λάθος ο Σκόρτσα. Κίνητρο του Κόκε τα λεφτά. Υπήρχαν διάφορες εκδοχές σχετικά με την αποτυχία των διαπραγματεύσεων. Η πρώτη είναι τα χρήματα που πρότεινε η Λέγκια. Προφανώς ο Κόκε ξαφνικά αποφάσισε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά και ζήτησε περισσότερα, κάτι που δεν δέχτηκε η ομάδα της Βαρσοβίας» αναφέρουν χαρακτηριστικά για να συμπληρώσουν οι Πολωνοί:  

«Η δεύτερη εκδοχή λέει ότι ο κόουτς Ματσέι Σκόρτσα δεν πείστηκε από τις ικανότητες του παίκτη και προτίμησε να επενδύσει στον Γιαπωνέζο μέσο Νταϊσούκε Ματσούι. Ο Κόκε έφυγε από την πολωνική πρωτεύουσα αλλά ο Ιάπωνας επίσης δεν κατέληξε στη Λέγκια.

Καταλήγοντας αναφέρουν ότι: «Αν ο 28χρονος παίκτης δεν επιλέγει την Πολωνία, την Ελλάδα (συζητούσε με τον Άρη Θεσσαλονίκης) και την Κύπρο, δεν προοιωνίζει κάτι καλό για την καριέρα του και λέει πολλά για το κίνητρο του Ισπανού. Προφανώς είναι μόνο τα χρήματα».
 

Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Κόκε ως ποδοσφαιριστή της Μπακού και τι είπε ο ίδιος για το περιβόητο μεταγραφικό θρίλερ

 

To Top