Νέτο: Ο παλιός έγινε… Θεσσαλονικιός και το γιορτάζει! (video)

Ο Ντάρσι Νέτο έχει εξελιχθεί σε παλιοσειρά του Άρη. Είναι μετά τον Νάτσο Γκαρσία, ο πιο… παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη, εκφραστής της «νέας εποχής» των κίτρινων, νιώθει… Θεσσαλονικιός και το γιορτάζει.

Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1981, στο Σάο Χοσέ ντο Ρίο Πρέτο της Βραζιλίας, ο Νέτο και αφού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του φορώντας, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Μποταφόγκο, Παρανά, Σάντος και Φλουμινένσε, κατέφτασε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2007. Ήρθε για να μείνει και να στεριώσει.

Από τότε φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα για 126 παιχνίδια, σημειώνοντας 12 γκολ, τα περισσότερα πέρσι (συνολικά οκτώ), όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας!

Κατά μια συγκυρία γιορτάζει με… ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλιά του. Την περασμένη σεζόν κατάφερε να συνδυάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα, ως ο πρωταγωνιστής στο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (5/02/11), αφού… “κέρασε” στον αντίπαλο δύο γκολ στην νίκη με σκορ 2-1.

Πριν δυο χρόνια (10/2/10), ήταν αυτός που χτύπησε σε νεκρό χρόνο στην… πισίνα της Ξάνθης ισοφαρίζοντας 1-1 στο κύπελλο, με αποτέλεσμα ο Άρης να πάρει το φιλί της ζωής και να φτάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου.

Ο Νέτο ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του στο… γήπεδο και πάλι μαζί με τους συμπαίκτες του, έχοντας στο μυαλό του την επόμενη δοκιμασία του Άρη.

Χρόνια πολλά Νέτο με πολλά γκολ και επιτυχίες!

Δείτε και ακούστε εδώ τον Νέτο να τραγουδάει «Άρης και δεν είμαι καλά»

{youtube}XWEmFOaHhAY|600|450|1{/youtube}

To Top