ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κίνητρο υπάρχει για το ΟΑΚΑ και εκεί “ποντάρει” ο Ένινγκ…

Ναι μεν το Κύπελλο είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Άρη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες του, στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Μπορεί το κίνητρο αυτό να μην είναι τόσο βαθμολογικό, καθώς έχει εξασφαλιστεί το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, όμως αφορά το (άμεσο) μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.

Από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι, κάποιοι εξ΄αυτών διεκδικούν μία θέση στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και κάποιοι ενδεχομένως αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι για όλους μία ευκαιρία, σε αυτά τα ματς να αυξήσουν τους αριθμούς τους στη φετινή χρονιά, σε χρόνο συμμετοχής και από στατιστικής άποψης.

Επομένως, όποιος κι αν χρησιμοποιηθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, θα έχει ακόμα ένα κίνητρο πέρα από αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα.

Θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα “καίγεται” για τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς συνεχίζει να δίνει την δική της “μάχη” για την 2η θέση στο πρωτάθλημα και το “εισιτήριο” για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρα, παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, ιδανικό για να κρατήσει σε εγρήγορση από νωρίς το ένστικτο των ποδοσφαιριστών για το θετικό αποτέλεσμα κι ας είναι μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Εκεί “ποντάρει” ο Μίχαελ Ένινγκ και δεν ανησυχεί για την εικόνα που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Σάββατου, ακόμα κι αν ανοίξει σημαντικά το ροτέισον, διότι λίγα 24ωρα αργότερα ακολουθεί το “ματς της χρονιάς” για το Κύπελλο και δεν θέλει να ρισκάρει, με ενδεχόμενους τραυματισμούς ή και τιμωρίες.

To Top