ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κίνητρο υπάρχει και πρέπει να ξεπεράσει την συσσωρευμένη κούραση…

Ο Άρης ετοιμάζεται για την τελική ευθεία των πλέι οφ, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Να εξασφαλίσει άμεσα -και μαθηματικά- την ευρωπαϊκή έξοδο και να τερματίσει 2ος, κάτι που δικαιούται, με γνώμονα την φετινή του πορεία.

Οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζουν στα παιχνίδια των πλέι οφ, ένα πρόσωπο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, μην δείχνοντας την σταθερότητα που είχαν στην κανονική διάρκεια.

Δεν οφείλεται στην έλλειψη κινήτρου, καθώς η 2η θέση στην κανονική διάρκεια δεν εξασφάλισε τίποτα. Η βασικότερη αιτία, είναι η συσσωρευμένη κούραση σε παίκτες πολύ σημαντικούς στην λειτουργία της ομάδας, με βασικό ρόλο σε αυτήν.

Οι περισσότεροι προέρχονται από μία πολύ περίεργη περσινή σεζόν, με μία μεγάλη διακοπή, με πλέι οφ όπου έπαιξαν όλα τα ματς και μάλιστα 90λεπτα (ελλείψει αλλαγών), μία προετοιμασία με αρκετά θέματα και φυσικά μία “γεμάτη” φετινή σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια κυρίως μέσα στο 2021.

Αυτό που πρέπει, άπαντες να πράξουν, είναι να καθαρίσουν το μυαλό τους και στα εναπομείναντα τέσσερα ματς, μα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να τελειώσουν όσο πιο νωρίς γίνεται τους δύο στόχους που έχουν.

 

To Top