ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοιχεία από την ΠΑΕ Άρης που αποδεικνύουν ότι δεν έχει σχέση με τον Λάσκοφ

Η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή και το επανέλαβε και χθες με ανακοίνωσή της, ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ και τα υπόθεση περί πλαστογραφίας.

Οι κιτρινόμαυροι τονίζουν σε κάθε περίπτωση ότι υπάρχουν στην κατοχή τους αδιάσειστα στοιχεία που καταγράφουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή εμπλοκή της ΠΑΕ. To αντίθετο μάλιστα… Παράλληλα, πέρα από τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης, δεν έχει σταλεί κανένα έγγραφο από την ΠΑΕ στην ΕΠΟ σχετικά με την συγκεκριμένη μεταβολή μεταγραφών του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη εισηγείται αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη για την υπόθεση Λάσκοφ και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή προτείνει ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Άρης μετά την χθεσινή κλήση της Επιτροπής θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους έως τις 10 Μαΐου, όταν και θα καταθέσουν τα συγκεκριμένα στοιχεία για το ποιος έκανε την πλαστογραφία, οπότε δεν τίθεται κανένα ζήτημα πέρα των εντυπώσεων.

Υπενθυμίζουμε την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ.

Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες”.

To Top