Κίτρινος πυρετός… προετοιμασίας από τους «πολεμιστές» της κερκίδας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησε, η ομάδα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την προετοιμασίας της και ο κόσμος τη… δική του. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν για να «σπρώξουν» την ομάδα στην νίκη.

Το σύνθημα από τους οργανωμένους οπαδούς δόθηκε μέσα στην εβδομάδα: «Ζήτημα τιμής η νίκη και απαίτηση για κατάκτησή της. Όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Συρόπουλος, έπρεπε να ‘ταν άρρωστοι για να χάσουν απ’ αυτούς. Περιμένουμε να δούμε 11 πολεμιστές του Θεού, μια ευθεία αντανάκλαση των πολεμιστών της κερκίδας στο χορτάρι. Παίξτε για εμάς, σαν εμάς», ήταν μερικά από τα εύστοχα σχόλια του Super 3, ουσιαστικά ένα μήνυμα προς την ομάδα.

Οι «πολεμιστές» της κερκίδας… προθερμαίνονται για τον αγώνα αυτό, θα δώσουν τη μάχη τους και ετοιμάζουν για μια ακόμη φορά οπαδικής συμπεριφοράς και συμπαράστασης.

Το 48ωρο που διανύουμε θα δώσει τη δυνατότητα να κορυφωθεί η πώληση των εισιτηρίων και οι κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης να θυμίζουν και πάλι το «Λα Μπομπονέρα» της Ευρώπης, στο οποίο υποκλίθηκε πέρσι τέτοιες μέρες η ποδοσφαιρική «γηραιά ήπειρος».

Ήδη έχει προπωληθεί σημαντικός αριθμός εισιτηρίων και οι κερκίδες αναμένεται να γεμίσουν…

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης στις 20:30.

Σήμερα Σάββατο από τις 10 έως τις 15:00  και η τιμή τους είναι: Για τις θύρες 1,3 και 4 θα κοστίζουν 15 ευρώ, για τις θύρες 2,5 και 6 το κόστος είναι 25 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 60 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από το www.arisfc.gr μέσω της υπηρεσίαςe-ticketing. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τόσο τα πακέτα εισιτηρίων, όσο και μεμονωμένα εισιτήρια μέσω της διεύθυνσης:

(http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )

Μάλιστα οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home.

Το πακέτο περιλαμβάνει τους αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και θα κοστίζει 40 ευρώ για τις θύρες 1 και 3 (αντί για 45 ευρώ) , 65 ευρώ για τις θύρες 2,5 και 6 (αντί για 75 ευρώ) , 150 ευρώ για την θύρα 7 (επισήμων) (αντί για 180 ευρώ) και 75 ευρώ για την θύρα 9 (αντί για 90 ευρώ).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 318463 στο ARIS MOBILE.

To Top