Αλεξανδρής: “Θα παλέψουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες” (video)

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι δικαίως προβληματισμένος για το πως θα παρουσιαστούν οι παίκτες του κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ταλαιπωρία που θα υποστούν με την οδική μετακίνηση προς την Αθήνα. Τόνισε, όμως, ότι “θα κατέβουμε να παλέψουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες”.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως “ζούμε σε μια περίοδο πολύ έντονη σε προβλήματα όλη η κοινωνία υποφέρει, με τα μέτρα, με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε. Το μπάσκετ δυστυχώς είναι σε ένα συνεχές κυνηγητό της τύχης του. Νομίζω ότι έχει αδικηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και κοντεύουμε να χάσουμε και την ταυτότητά μας. Μέσα σε αυτή τη κακή συγκυρία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την ομάδα είναι αρκετά. Δείχνουμε όλοι όμως καλή διάθεση, και εγώ και τα παιδιά, να τα ξεπεράσουμε…”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως “δεν γίνεται καμία σύγκριση, ούτε σε ρόστερ, ούτε σε επιτυχίες, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Είδα και το παιχνίδι με τη Μάλαγα, που έχει έναν αξιοπρεπέστατο προϋπολογισμό, κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και προβληματιστήκαμε και εγώ και οι συνεργάτες μου γιατί το δικό μας το ρόστερ, ούτε έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν έχει και καμία σχέση με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Εμείς θα κατέβουμε να παλέψουμε παρ’ όλες τις συνθήκες μετακίνησης που είναι αντίξοες. Θα υποχρεωθούμε να πάμε με πούλμαν λόγω οικονομικών δυσχερειών και το κυριότερο να επιστρέψουμε, γιατί θα φτάσουμε το πρωί εδώ και είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου”.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

{youtube}Bt-8wEJhKjo|640|360|1{/youtube}

To Top